Der er ikke plads til det hele i min taske..

Hvad gemmer sig i min taske?
En sød IG-veninde, Anne fra Annekakadu.dk spurgte i sidste uge ind til hvad jeg har i min taske. Ud over min pung med diverse betalingskort og et hårelastik (der kan reddet “frisuren” i en snæver vending) har jeg faktisk altid

Jeg er “less is more” typen, så i det daglige finder du ikke min (smukke) makeup pung, men til gengæld altid:

Håndcreme finder du ALTID i min taske
I lang tid har det været Hand Protectionfra pHformula, den er ikke kun super god til hænderne, mine fødder har også indimellem fået en tur af den, når jeg sidder i bilen (på passagersædet naturligvis) og kigger på mine hæle og tænker shiiiit.
Jeg har også brugt den til mit barnebarn Klara’s eksemhud når vi har haft hende på ferie, det har jeg tidligere skrevet om her.

Lip Gloss
Uundværligt – min nye favorit er fra butikkens nye makeup mærke Idun Minerals. Farven jeg sværger til lige nu hedder Josephine

Læbepleje
FILORGAlancerede i foråret nyheden Nutri Filler Lips.
En lipbalm der giver dine læber masser af pleje (og shine) samtidig med den har en “plumping” effekt – så læberne får mere volumen. Perfekt hvis du gerne vil have dine læber til at “se ud af lidt mere”

Solbeskyttelse
Jeg har som så mange andre uskønne pigmentpletter, som jeg med held har behandlet gennem lang tid, hvilket betyder solbeskyttelse HVER DAG.
SÅ  fordi min første ferieuge blev brugt i solrige Barcelona har jeg i øjeblikket også FILORGA UV-Bronze +50 misti tasken – sprayen giver både fugtog høj solbeskyttelse, noget jeg og min hud sætter pris på, og så jeg nemt kan vedligeholde min solbeskyttelse og undgå flere/mørkere pigmentpletter

Mit piskemæld gør at jeg nemt får nakkesmerter, hvorfor min taske ikke er så stor/tung – mine solbriller i den. De sidder på næsen eller i håret.

På skønt gensyn

Gitte

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Please reload

Vent venligst...