Hjemmebehandling af huden.

Mit alternativ til min ansigtsbehandling på hudplejeklinikken.
I onsdags landede en (for mig) længe ventet nyhed fra FILORGA i butikken. Nemlig deres nye NCTF Reverse linje på 4 produkter spækket med de samme ingredienser som i deres Injecerbar fillers…
Og når man som jeg ikke har tænkt sig at ty til kanyle i nær fremtid er det her altså en spændende nyhed…

Er da også fluks gået igang med at teste NCTF-produkterne,
mere herom følger på bloggen når jeg har “dommen”

Der står bl.a. i anmeldelsen af produkterne at testpersonerne selv kunne se/mærke en forskel efter bare 7 dage – det skal komme an på en prøve.

For at der ikke skal være snyd med i resultatet har jeg udskudt min planlagte pHformula MELA Level behandlingsom jeg jævnligt giver mig selv, for at behandle mine pigmentpletter.

I stedet har jeg brugt “hjemme-peelingen” SCRUB & MASKfra FILORGA.
Den iltende, regenerende peelingmaske har jeg tidligere skrevet om på bloggen (læs med her) , den har været een af mine favoritter siden den kom frem.

Grunden til jeg ikke mener det er “snyd” i forbindelse med min test, er at det er jo det jeg anbefaler ALLEmine kunder hvis de virkelig vil deres hud det godt.

Peeling af huden 1-2 gange ugentligt, alt efter hudtype forstås, befrier din hud for triste døde hudceller, giver fornyet udstråling og glød, og bruger du specifikt SCRUB & MASKøger du også iltningen i huden, hvilket igen giver en flottere udstråling, stimulerer din hud til at arbejde bedre og hjælper den med at forny sig.
Alt i alt noget huden har brug for mere og mere hjælp til jo ældre den bliver.

At du så oven i købet får blødere hud og mindre porer er jo kun et plus i min bog.

Nu hedder den jo SCRUB and MASK fordi den er tænkt som peeling og maske i eet, hvilket er helt fint hvis du har normal/kombineret eller fedtet hud.

Er din hud tør eller meget “rynket” vil jeg anbefale dig at følge op med en plejende maske, evt. en fugt maske.
Min personlige favorit, er og bliver MESO Mask, fordi den både fugter, plejer OG arbejder på pigmentering og at give huden en mere ensartet hudtone (den kan evt. bruges som nat-maske i stedet for natcreme hvis det skal være nemt).

På skønt gensyn

Gitte

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Please reload

Vent venligst...