Et kinderæg af et renseprodukt…

Bliver så glad..
Selvom jeg er kosmetolog og hudterapeut så er jeg lige så glad for “nemme løsninger” som de fleste af mine kunder – HVIS altså de virker, og det GØR EXFO Cleanse virkelig

Renseproduktet fra pHformula er mit personlige, og mange af mine kunders (uanset hvad de ellers bruger af mærker) favorit renseprodukt.

EXFO Cleanse er nemlig meget mere end “bare” et renseprodukt.
Det renser blidt men supereffektivt huden, så mildt at du kan bruge det på øjenomgivelserne, så effektivt at du samtidig (pga bl.a. mælkesyren i produktet) får en let exfoliering af huden.

Produktet er sæbefri så huden ikke udtørres, indeholder bl.a. urea der plejer huden og antioxidanten Rooibos ekstrakt og vitamin B5.

Måden jeg selv bruger EXFO Cleanse på som “almindelig RENS“:
hænderne gøres våde og en mængde rens på størrelse med ca. en 1kr. fordeles i hele ansigt, jeg fjerner med en vaskeklud opvredet i lunkent vand – men man kan selvfølgelig også bare hoppe ind under bruseren..

MEN EXFO Cleanse er jo som sagt meget mere end bare et renseprodukt.
Bruger du den på tør hud, virker den som en ansigtspeeling idet mælkesyren løsner de døde hudceller uden brug af grove “korn” .
Når jeg vil bruge EXFO Cleanse som peeling:
Det gør jeg som oftes om morgenen, jeg har jo renset min hud fri for makeup m.v. om aftenen inden sengetid, så om morgenen fordeler jeg som det første EXFO Cleanse i ansigtet (UDEN vand på hænderne), så tænder jeg for bruseren og undgår det første minuts tid at få vand i ansigtet.
Nemmere kan det da ikke være at vel?

Men nej, EXFO Cleanse’s fortræffeligheder stopper ikke her.
Produktet kan nemlig også bruges som ANSIGTSMASKE.

Det gør jeg på denne måde:
Først renser jeg huden med EXFO Cleanse som normalt og dupper min hud tør med et håndklæde. Herefter fordeler jeg et tyndt lag af produktet i ansigtet, her undgår jeg faktisk at komme for tæt på øjnene.
Jeg lader det sidde på huden 10-15 min. og skyller af med rigeligt vand.
Min hud er nu silkeblød, porrerne minder og hudtonen klar og ren, huden føles opfrisket og optager den efterfølgende serum og creme SÅ meget bedre.

Brug gerne din EXFO Cleanse som peeling/maske 1-2 gange ugentligt, din hud vil elske dig for det.

EXFO Cleanseer til alle hudtyper, men er din hud meget tør, kan det være du har det bedst med et mere cremet renseprodukt.
Prøv f.eks. rensemælk/lotion fra Guinot, der har flere forskellige at vælge mellem som du kan se her.

Som lovet er EXFO Cleanse et rent “kinderæg-produkt” med hele 3 ting i eet – ikke så sært mine kunder og jeg selv er så glade for det.

På skønt gensyn

Gitte

P.s.
pHformula sælges KUN hos specialuddannede og certificerede kosmetologer, jeg må kun sælge det til dig fra min webshop hvis du allerede bruger pHformula produkter og har fået en hudananlyse og/eller en pHformula behandling. Men har du det, sender jeg til gengæld gerne, du kontakter mig bare og får din kode til det lukkede pHformula købsforum i shoppen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Please reload

Vent venligst...