En helt igennem skøn aften

Jeg var helt høj bagefter.
Torsdag aften var jeg vært for Beauty Eventen “SUPERHUD LIVE”
Jeg havde inviteret hudnørden (hendes egne ord) Anette Kristine Poulsen, bedre kendt som Beautyspace Anette.
Hun holdt et fantastisk foredrag om hvad vi kan gøre for at holde vores hud i bedst mulig stand.

Jeg havde selv hørt SUPERHUD foredraget før, og det jeg godt kan lide ved Anette’s foredrag er at hun IKKE er “gift” med bestemte hudplejebrands.

Anette havde i en mail bedt om at jeg fandt 1 af hver af følgende produkter:
Renseprodukt, fugtspray, fugtserum, AHA(frugtsyre produkt), A-vitamin produkt og en dagcreme med SPF.
I de næste blogindlæg kan du læse om hvad jeg valgte og hvorfor.

Foredraget blev holdt i Den Gamle Biograf i Mariager, hvor jeg havde dækket op med runde borde, hvide duge og levende lys. Vil så gerne skabe en god stemning og byde alle de skønne kvinder der havde købt billet ordentlig velkommen og vise jeg er glad for den opbakning de giver mig.

Heldigvis var der tid til at tage imod de fleste personligt, og give et smil og et “dejligt at se jer” og søde Anette tog sig også tid til at tage imod, noget jeg kunne mærke at damerne satte pris på (hun fik stor ros for at være både sød, jordnær og dygtig efterfølgende).

Anette gik på og startede ud med snakken om at “nej, der er IKKE et nyt ansigt i bunden af cremekrukken”
Vores livsstil, motionsvaner og ikke mindst vitamin/antioxidant indtag spiller en væsentlig rolle.

Så fortsatte hun til den stenhårde hudplejerutine der er en forudsætning for superhud. Den er baseret på hudpleje pyramiden, som hun selv og hudlæge Peter Bjerring har udviklet med udgangspunkt i Maslows behovspyramide og The Skin Pyramide men tilpasset danske forhold.

Vi blev “undervist” i  vigtigheden af at rense huden, at hyaluron er uundværligt, AHA (frugtsyre) et “must” og at A-vitamin er kongen når det gælder hudens kvalitet. For det handlede overhovedet ikke om rynker, men om at se bedst mulig ud i den alder man har med det “materiale” man har til rådighed.

Men selv cremer med det bedste ingredienser kan ikke trylle kalkunhals og tecneck væk, så vi fik en lille demonstration af hvilke øvelser vi skal huske at lave hvis vi arbejde aktivt på halsområdet.

Anette sluttede sit foredrag med at ta’ en lille snak om bryn, og der er vi også totalt enige. Retning af bryn er det billigste ansigtsløft du kan få. Er du ikke selv brynkyndig eller vil du bare hellere overlade det til en professionel, så bestil tid hos din kosmetolog.

Inden vi gik til bobler/kaffe og sødt var Alma lykkens gudinde og udtrak vindere af alle de flotte præmier mine fantastiske leverandører havde sponsoreret, faktisk havde jeg også fået gaver til at lægge i de goodiebags der var til alle inden de gik hjem. Kan kun sige at jeg må konstatere, at jeg har valgt de rigtige samarbejdspartnere/leverandører, TAK for det.

Anette signerede sine bøger og snakkede med hvem der havde brug for en snak, der blev drukket kaffe og handlet både ved min lille “bod” i salen og i butikken. Købelysten var faktisk meget større end jeg havde regnet med, ret fantastisk.

Alt i alt en fantastisk skøn aften der kun kunne stables på benene fordi jeg som altid når jeg “finder på noget skørt” fik hjælp af min dejlige mand og mine 3 piger og en kær veninde.

Jeg er i sandhed en glad kvinde.

På skønt gensyn

Gitte

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Please reload

Vent venligst...