Anettes stenhårde rutine a la Det Skønne Hjørne

Den stenhårde hudpleje rutine.
Under foredraget i Den Gamle Biograf gennemgik Anette Kristine Poulsen “den stenhårde hudplejerutine” den består af en række hudplejeprodukter der indeholder ingredienser der dokumenteret virker.

Anette havde bedt mig finde produkter på hylderne der indeholdt en række specifikke ingredienser, så her i blogindlægget får du MIT bud på hvilke hudplejeprodukter der KANindgå i din stenhårde hudplejerutine

Som nævnt i mit tidligere blogindlæg her, er Beautyspace Anette ikke fan af bestemte hudplejebrands – hun er fan af ingredienser der virker…

Så med udgangspunkt i hendes liste havde jeg fundet følgende produkter:

EXFO Cleanse fra pHformula,et renseprodukt med mælkesyre, fordi det renser og exfoliere mildt og “baner vejen” for den efterfølgende hudpleje.
Jeg kalder EXFO Cleanse for et Kinderæg produkt (du kan læse hvorfor her)

POWER Essence Tonic fugtsprayogså fra pHformula, fordi den har masser af fugt og fugtmagneter da den både har glycerin OG 3D hyaluronsyre der (samt en masse antioxidanter der beskytter din hud og meget meget mere)

FILORGA Hydra Hyalfugtserum er den perfekte fugtundertrøje, med 3 forskellige hyaluronsyrer, NCTF og fugtbevarende algeekstrakter.
3 dråber er nok, og den absorberes lynhurtigt i huden.

SLEEP & PEEL natcremen fra FILORGA med både AHA og retinol.
Et stærkt natprodukt, der både forfiner hudens overflade (frugtsyren har en exfolierende effekt) samtidig “skubber” AHA til cellerne og sætter gang i cellefornyelsen. Huden bør tilvendes så start langsomt op med 1-2 gang om ugen.

Guinot Dagcreme Pur Confort Spf15 fordi solfaktor er det VIGTIGSTE hvis du vil undgå solskader, pigmentpletter og rynker. Og nej det gælder ikke kun når du solbader. Du kan sagtens sagtens vælge at få din solbeskyttelse ved at bruge solcreme eller sørge for at din foundation har Spf.

pHformula Vita A– natprodukt med 1,5% retinol (A-vitamin)
A-vitamin er essentielt hvis din hud skal fungere optimalt, det er som Anette så enkelt forklarer det, et velopdragelses vitamin der både påvirker dannelsen af kollagen og elastin, mindsker rynkedannelse (strygejerns vitamin) og giver pigmentpletter kamp til stregen.

Anette har helt ret i at der ikke ligger et nyt ansigt i bunden af creme krukken
– men det ligger helt sikkert en forbedret udgave at dit ansigt,
hvis du bruge de rigtige hudplejeprodukter, vel og mærke hele tiden.

For det er med hudpleje som med tandbørstning, det virker når man gør det.

På skønt gensyn

Gitte

pHformula er ikke i åbent webshop salg, men er du pHformula kunde kontakter du mig bare og får en kode så du kan bestille dine pHformula produkter på www.detskønnehjørne.dk hvis det passer dig bedst.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Please reload

Vent venligst...