Det var ikke kærlighed ved første øjekast….

Faktisk er øjencreme mit “musthave” produkt.
Ved godt mange springer det over/vælger det fra.
Jeg syntes det er super ærgeligt, for jeg ser faktisk en del kvinder på klinikken hvor deres øjenomgivelser ser væsentligt ældre ud en resten af ansigtet.

Mange af de kvinder jeg har på briksen, der har markant flere rynker/linjer/træthedstegn omkring øjenene, sidder flere timer foran en PC – det er hård kost for huden.

Hvis du så oveni lægger, tørt indeklima måske endda med aircondition, et par småbørn der forstyrrer nattesøvnen, almindelig “kvinde-travlhed” så begynder øjenomgivelserne altså at sladre.

Personligt har jeg i lang tid sværget til Time Filler Eyesfra Filorgaog brugt den både nat og dag. For mig har den gjort det jeg forventede, mindsket rynker/linjer, opstrammet, fugtet og plejet – den arbejder også på mørke rande, men da jeg ikke har tendens til det kan jeg ikke rigtig udtale mig om dens effekt her på.
Den må bruges på vipperne og indeholder vippepleje der styrker og stimulere. Så det har for mig var den den perfekte øjencreme både morgen og aften. Indtil pHformula lavede en ny og mere opstramende formel på deres Eye Recovery øjencreme, et peptide kompleks giver den løftende effekt, så den har været min favorit dag øjencreme.

Jeg var selv ret godt tilfreds med de 2 øjencremer, og prøvede derfor kun halvhjertet SOS Eye Rescue fra pHformulada jeg fik den tilsendt fra min leverandør, faktisk blev den ret hurtigt sendt videre til min mand.
Men efter sidste pHformula kursus hvor mine kolleger talte så begejstret om den, blev den taget til nåde igen.
Og må sige at 2. gang er lykkens gang.

Den silkebløde øjencreme har nemlig udover effekten på rynker/tørhedslinjer også en optisk udglattende effekt, den virker som en rynke filler og de lys reflekterende ingredienser giver synligt friskere og lysere øjenomgivelser.

Øjencremen indeholder både peptide kompleks, E-vitamin, plejende/fugtgivende ingredienser OG silikone. Og netop pga. silikonen ville jeg personligt aldrig vælge at brug SOS EYE Rescue øjencremen til natten.

På skønt gensyn

Gitte

P.s.
pHformula produkterne sælges ikke i åbent webshop salg, men er du pHformula kunde og ønsker at bestille i webshoppen.
Så kontakt mig og få din kode så du kan bestille når det passer dig.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Please reload

Vent venligst...