Garanti for silkeblød hud

På det her område er jeg “ret” konservativ
Jeg elsker at prøve nye produkter og er heldigvis heldig jævnligt at få nyt jeg kan prøve af – produkter der ofte bliver til nye darlings.
Men eet produkt vender ALTIDtilbage når jeg er færdig med test.

For mig er body scrub en hverdags “luksus” der gør mig glad, og gladere for mig selv, fordi jeg føler mig så godt tilpas bagefter.
For mig er det bare en rigtig god start på dagen.

Selvfølgelig bruger jeg ikke bodyscrub hver dag, men et par gange om ugen bliver det som regel til.  For 12 år siden stiftede jeg bekendtskab med min totale yndlings body scrub Gommage Facile (Easy Body Scrub) fra Guinot.

Gommage Facile body scrub er bl.a. med knust loafa (et tørret naturprodukt fra græskar familien), den er ikke for grov, nem at fordel, ridser/kradser ikke og nem at vaske af.

For mig er det bare den perfekte bodyscrub, den har en showergel “indbygget” så faktisk er det ikke nødvendigt at vaske sig inden.
Men jeg vasker mig nu altid “de steder der trænger du ved 😉 ) først.

Så slukker jeg for bruseren, stryger det værste vand af først (så der ikke løber alt for meget produkt ud med badevandet) og masserer den så rundt på kroppen.
Jeg starter ved ankler og op mod hjertet, fra håndled og ind mod hjertet, så meget at ryg og skuldre som jeg kan nå – er jeg heldig giver Mogens en hjælpende hånd. Gør det tit mens jeg alligvel står med min hårkur – så passer det med tiden når jeg skal skylle af igen.

Huden føles så let og lækker bagefter, ingen tørre støvede skinneben, og min bodylotion absorberes lynhurtig.

Vil du være ekstra god ved dig selv, så prøv Guinot Moisturing Shower Cream med bl.a. Argan Olie, det er faktisk ligesom at vaske sig med creme – også ret fedt de dage du ikke syntes du har tid til bodyscrub/lotion.
Den plejer huden mens du bader og sørger for at din hud ikke udtørrer.
Ved godt den ikke er den billigste men den er god og mega drøj.
– gør evt som mig, køb der er stor størrelse dvs. 400ml til samme pris som for 200ml.

På skønt gensyn

Gitte

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Please reload

Vent venligst...