Husk også overtøj til huden

Du går jo heller ikke ud uden jakke i vinterkulden vel??
Selvom kalenderen siger marts og dermed forår er vinteren for alvor over Danmark. Der er pivkoldt for at sige det mildt og vi tager ekstra tøj på når vi skal ud – det samme bør gælde din hud…..

Huden er udstyret med en naturlig barierer som beskytter den.
I den perfekte verden er den intakt, men pga en masse påvirkninger er det sjældent sådan i virkeligheden.

Hvis din huds barierer er “utæt” resulterer det ofte i tørhed eller måske rødme og sensitiv hud. Den har svært ved at holde på fugten i huden og den er sårbar overfor udefra kommende “angreb” som f.eks. ekstrem kulde som i øjeblikket, men det kan også bare være radiatorvarmen indendøre eller vind i kinderne når du er på løbetur, sejltur eller ude at gå tur med hunden.

Derfor skal du sørge for at styrke din hudbarierer – det gør du nemt og hurtigt med f.eks.

SOS Rescue Cream fra pHformula, der beroliger, plejer og beskytter din hud. Den danner en usynling (og umærkelig) beskyttende film på huden og er ekstra genial hvis du i forvejen har sart og rødmende hud.
Du kan også bruge den fantastiske SOS Rescue oil som jeg tidligere har skrevet om HER.

FILORGA har lavet en ret god Universal Creme der trods navnet faktisk er ret specifik i det den gør, nemlig: at reparere/hele, fugter og beskytter huden.
Den vil være et oplagt valg til “overfrakke til huden” hvis du er ude efter en creme der “kun” skal have den funktion.
Den kan nemlig nemt bruges af både dig og din mand og evt. større børn i familien, den er i en lidt større tube på 75 ml. og prisen er ret rimelig.

Er du ejer af en god ansigtsolie eller f.eks. Nuxe Huile Prodigieuese der er en botanisk multifunktionel olie OG har en ellers velplejet og fugtmættet hud.
Så kan du bruge den som overfrakke og forsegle din hudpleje med nogle dråber olie fordelt på hele ansigtet inden du går ud.

Der findes også andre gode hudplejeprodukter der vil kunne løse opgaven, men de her er mine bud på cremer jeg VED løser opgaven til ug.
Men spørg hos din lokale creme pusher efter hjælp hvis du ikke bor i mit nabolag .

På skønt gensyn

Gitte

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Please reload

Vent venligst...