Derfor ender det tit med GelColor

GelColor er det bedste valg for mig.
Hænder blir bare smukkere når de er velplejede, neglebånd skubbet, neglene filet i facon (længden egentlig underordnet) og gerne lakeret i en skøn farve….

Er selv fra naturens hånd ikke udstyret med lange slanke hænder med smalle smukke negle heller ikke totalt “pølsefingre” men en ok mellemting.

Jeg er glad for mine ringe som min søde mand har foræret mig, men pga mit job har jeg ikke ringe på til dagligt, så eneste pynt er neglelak eller i mit tilfælde som regel GelColor da det er den mest holdbare lak løsning til mig.

Almindelig neglelak, uanset mærke, med eller uden overlak (LackerLock fra NailsInc er uovertruffen) holder sig højest smuk en enkelt dag i selskab med cremer og olier på klinikken – for ikke at tale om lakfjerner når jeg laver manicure på kunderne.

Med GelColor får jeg en lakering der holder sig blank, frisk og smuk et par uger uanset hvad jeg byder den (næsten)

Nogle kender det også som Shellac, LacSensation eller Gelish, kært barn har mange navne, det kommer bare an på hvilket lakmærke det kommer fra.
GelColor er fra OPI som jeg er uddannet negletekniker fra i 2003 og har arbejdet med siden (Shellac er fra neglelak mærket CND der har patent på navet).

Fælles for dem alle uanset navn er, at der er tale om en slags hybrid mellem traditionel neglelak og gele (til gelenegle), lakken er en lille smule tykkere, lægges af en professionel (negleteknikker/kosmetolog ) skal belyses i en speciel lampe hvorefter den har en holdbarhed på ca 2 uger uden afskalling.

Jeg selv går som regel kun 2 uger men jeg har kunder der går både 3-4 uger.
De frisker så måske op med en almindelig neglelak for at dække den udvoksning der sker fra neglebåndet, præcis på samme måde som ved hårfarvning.

Hvis du fjerner lakken korrekt, efter anvisningen – eller får det gjort på en klinik sker der ingen skade på dine naturlige negle.
Men jeg vil altid anbefale dig at bruge negleolie uanset om du går med lak eller ej det holder dine negle stærke og sunde.

Siger det bare: PRØV at få lagt GelColor/Shellac/Gelish eller lignende inden din ferie.

Dine negle holder sig flotte og lækre hele ferien, trods sand, solcreme og saltvand.

På skønt gensyn

Gitte

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Please reload

Vent venligst...