Den måske bedste topcoat?

Den måske bedste topcoat?
Som jeg tidligere har skrevet om, er jeg OPI neglelak fan med stort F (eller også er jeg bare et vanedyr).  Og fordi jeg som oftest vælger GelColor får jeg ikke rigtigt testet nye neglelak mærker – derfor har jeg spurgt en ekspert.

Eksperten hedder Tinne og er een af mine faste kunder i butikken, hun har altid neglelak på i en fed farve OG hun springer ikke overlakken over.

Tinne er kvalitetsbevidst og har prøvet mange forskellige lakmærker, men var som jeg selv glad for OPI, dvs. indtil jeg fik NailsInc lakker i butikken.

NailsInc London laver neglelak tilsat neglepleje (smart ikke) og så kan de altså det der med farver. Specielt de duche pudrede farver er i en farvekategori for sig, og egentlig tror jeg det var farverne Tinne først faldt for. Men allerede næste gang hun var forbi butikken delte hun sin begejstring, hun syntes NailsInc lakken holder godt er nem at påføre og forbliver glansfulde.
Så da NailsInc lancerede deres nye LacquerLock topcoat var det oplagt at spørge om hun ville teste og lave et lille skriv her til bloggen:

Jeg har fået en ny yndlings-overlak… Lacquer Lock fra Nailsinc er fantastisk.
Den smyger sig så fint på og er utrolig nem at lægge med den afrundede pensel.
Den lægger sig fint oven på selve lakken, uden at “trække” farven af.
… og det aller bedste… den er super hurtig tørrende.
Så fra at farven lægges til overlakken er tør og fingrene klar til brug – der går ca. 15 min.
Lige min stil:)

Lakken holder lige så længe, som andre lakker og overlak jeg har prøvet – men det, at den er så hurtig og nem at lægge, gør at jeg oftest vælger lak fra Nailsinc med Lacquer Lock, når neglene skal have en klat farve.
En klar farvorit.

Venligst Tinne:)

Jeg lader “ekspertens” udtalelse tale for sig selv.

På skønt gensyn

Gitte

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Please reload

Vent venligst...