Cremen til dig der vil have det hele i een krukke

Jo du kan godt få det hele …
Nogle af mine kunder vil gerne have potent veldokumenteret hudpleje der giver resultater, men har ikke lyst til at stå med serum, creme og solbeskyttelse hver morgen. Løsningen på det “problem” hedder POINT Multi Protect og kommer fra pHformula

Jeg plejer ellers at sige der ikke findes fantastiske “alt i-et cremer” men jeg må æde mine ord i mig. 
For når det gælder POINT Multi Protect cremen er der ikke rigtigt noget negativt at komme efter*

Den (totalt) lækre creme i den lille sjove runde krukke er nemlig spækket med veldokumenterede ingredienser og virkestoffer.

pHformula har nøje udvalgt den mest virksomme og potente sammensætning der har resulteret i en genopbyggende dagcreme (af den hardcore slags) der både giver din hud masser af fugt, et opstrammende peptidekompleks OG solbeskyttelse Spf 15  – vel og mærke i en udgave der tåles af selv den sarte og stressede hud.

 • POINT Multi Protect giver din hud:
  Fugt, pleje og genopbygning
  Beskyttelse mod skadelige udefrakommende faktorer
  Neutralisere frie radikaler der ødelægger hudens celler
  Stærkere hudbarriere så din hud bliver stærkere
  Overlegen genopbygning af huden, og forebyggelse af hudens ældning
  Solfilter der beskytter din hud mod ældning fra solen OG pigmentpletter
  Sund glød og udstråling fra “første påførering” (virkningen viser sig hurtigt)

Du behøver grundlæggende kun 2 produkter til din morgen hudplejerutine: Exfo Cleanse (Kinderæg renseproduktet som du kan læse mere om her) og POINT Multi Protect cremen, som fordeles på ansigt, hals og decollete efter du har renset din hud. Har du lyst bruger du selvfølgelig øjencreme og JA du gerne bruge et serum under cremen – hvis du vil gøre det ekstra godt for din hud.

*eneste “negative” ved cremen kan være at den ligger i den dyre ende, simpelthen fordi den er så fyldt med “det bedste af det bedste” Heldigvis har pHformula lavet refill-system så du kan købe en indsats med creme til at putte i din runde krukke når den er tom. Det er godt for miljøet – og din pengepung.

Men jeg er fan og det er Mogens (min mand) også, han har sart hud med Rosacea og syntes cremen holder hans hud i ro og velfugtet hele dagen.

På skønt gensyn

Gitte

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Please reload

Vent venligst...