Fordi jeg har alle de pigmentpletter jeg skal ha’

Nej tak til pigmentpletter.
Min dag startede helt perfekt med kaffe, rundstykke og solcreme i solen i vores dejlige have. Det er med at nyde det dejlige vejr når man kan, men hvis man som jeg ikke ønsker (flere) pigmentpletter så skal man altså ha’ solcreme på også selvom jeg kun er i solen 1/2 time.

Der skal nemlig ikke meget sol til at aktivere de pigmentpletter jeg allerede har så de bliver mørkere og det er det sidste jeg ønsker mig. 

En af fordelene ved at have et hus med “indbygget” arbejdsplads er at jeg som i dag kan rykke min morgenmad ud i haven som jo ligger lige uden for hudplejeklinikken.

Så da Alma (indsmurt i solcreme og med ekstra i rygsækken) var sendt afsted til en tur i Djurs Sommerland med skolen, turen er “løn” for at have været legepatrulje for de mindre børn hele 6. skoleår, hentede Mogens rundstykker og vi rykkede i haven.

Jeg ELSKER godt vejr, mit humør er så meget bedre og nyder man ikke behøver at have så meget tøj på, men jeg elsker overhovedet ikke de “bivirkninger” solen har på min hud. Jeg har i flere år haft pigmentpletter som jeg målrettet har arbejdet på at mindske/lysne så der skal ikke mange solståler på min pande før de træder mere frem og bliver mørkere. Det er jeg overhovedet ikke interesseret i sker – derfor bruger jeg SPF med høj faktor – HVER DAG her i sommer halvåret.

Selvom jeg ikke solbader får jeg jo sol alligevel når:

Jeg går tur med hunden
Går i Brugsen 
Er i haven 
Sidder udenfor på en cafe el.lign.
Skriv selv din aktivitet på…..

Mange af mine kunder siger hun ikke tager sol, samtidig fortæller hun mig at hun løbetræner 3-5 gange om ugen, det er også at tage sol?

Så hvis du som jeg har det pigmentpletter du skal have (læs mange flere end du ønsker) eller ganske enkelt vil forebygge at du får pigmentpletter så er SPF et musthave.

Vita C serum og CC Cream fra pHformula

Selv bruger jeg  p.t. pHformula CC-Cream med Spf30 i det daglige, farven medium passer perfekt til min hud og blender dejligt naturligt ind så jeg ikke ser makeuppen ud her i sommersolen. pHformula er kendt for at lave geniale multifunktionelle produkter, så derfor er der også Retinol i den farvede creme og den kan fungere som en farvet dagcreme gerne med et serum under.

Her i sommerperioden vil jeg anbefale dig at prøve med et C-vitamin serum under.
C-vitamin er nemlig en kraftig antioxidant, der styrker din huds værn og optimerer din solbeskyttelse. Samtidig giver den dig klar og frisk hud med dejlig sommer udstråling.

Til en dag i solen/haven vil jeg altid vælge SPF50 til ansigtet også her laver pHformula en, men jeg er selv mest glad for FILORGA’s udgaver.

Jeg smører mit ansigt ind i solcremen på badeværelset og har så spray’en UV Bronze Mist med på farten. Den er hurtig at opfriske din solbeskyttelse med, den giver ekstra fugt og har desuden masser af antioxidanter der igen som Vita C serum optimerer din solbeskyttelse.
Et sidste plus ved spray’en er at jeg kan komme helt tæt ind på hårgrænsen, ret genialt hvis håret er oppe i en hestehale.

Så igen:  husk nu solcremen med høj faktor hvis du ikke vil ha de uklædelige brune pletter, og så er høj solfaktor iøvrigt også det bedste værn mod rynker…..

På skønt gensyn

Gitte

P.s.
HER kan du se hvilke solcremer du kan vælge mellem i min webshops

UV BRONZER creme og Mist spf50 fra FILORGA
Havehygge = Solbeskyttelse. Her er det Filorga UV BRONZE creme og mist spf50

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Please reload

Vent venligst...