Selv velplejet hud kan reagere negativt

Selvom du gør det du plejer er det måske ikke nok?
Har i dag haft en af mine (tro)faste udenbys kunder på briksen til en “Jeg er i tvivl – kosmetologen bestemmer” behandling. For selvom min kunde er ret skarp på hudpleje og hvad hendes hud har brug for OG selvom hun passer den hver dag med gode produkter – så har sommeren 2018 været anderledes, og det har min kundes hud også.

Faktisk kunne jeg se og mærke forskel i det øjeblik hun kom ned på briksen og jeg fik hendes hud i hænderne.

Porerne på næsen synligt mere åbne, på hagen var det både visuelt og mærkbart. Og selvom hun har renset dagligt som hun plejer med EXFO Cleanse og brugt den som maske indimellem har hun oplevet at huden har reageret på den ekstra megen brug af solbeskyttelse (dygtig kunde) OG den megen sved på huden, det i kombination med støv og snavs har gjort at huden har reageret med mere åbne porer og lidt “små pletter” Ærgelig JA DA – men ved i hvad, hun har som jeg tendens til pigmentpletter og har arbejdet benhårdt for at mindske dem hun allerede havde – og der er IKKE kommet flere pletter til i løbet af sommeren så forbruget af solbeskyttelse har været en succes.

Jeg lavede en pHformula INSTANT (frugtsyre) behandling på hende, huden blev dobbeltrenset og mildt exfolieret så den igen så frisk og klar ud, når det gøres rigtigt kan peeling faktisk fremhæve din solbrune farve og gøre den flottere og mere klar. pHformulas specialmaske med frugtsyre løfter vævet og virker poresammentrækkende og huden var efter afvaskning silkeblød, klar og porestørrelsen igen lille og normal. Huden fik en fugt/vitamin cocktail efterfulgt af øjen- og dagcreme OG selvfølgelig solcreme. Selve behandlingstiden er kun en lille time men hold op en forskel det gjorde for hendes hud. Hun var heldigvis også selv meget tilfreds.

Det jeg vil sige med det her lille hurtige indlæg er faktisk bare: 
Selv om du passer din hud godt i det daglige er det en god ide at “sende huden til service” hos en professionel. Engang imellem skal der nemlig noget ekstra til. 

På skønt gensyn

Gitte

En professionel ansigtsbehandling – et servicetjek til huden.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Please reload

Vent venligst...