Selvforkælelse, det burde hedde egenomsorg!

Husker du dig selv?
“Selvforkælelse”– husker du det? Bare en gang imellem.
Vi kvinder er super gode til at hjælpe andre, have mange bolde i luften, organisere og planlægge. Vi rykker gerne rundt på egne planer for at hjælpe og træde til når der er brug for os.

Grundlæggende er empati og hjælpsomhed jo en fantastisk egenskab af have
– men du kan ikke hælde fra en tom kande….
Eller sagt på en anden måde, husk at tage din egen iltmaske på før du hjælper andre.

Måske syntes du det er noget sludder det jeg skriver, men det jeg mener er simpelthen bare at du skal huske selv at “tanke op” og være god ekstra god ved dig selv. Selvforkælelse om du vil, jeg tænker det mere som egenomsorg, for selvforkælelse lyder lidt ekstravagant (og måske unødvendigt) og det er faktisk både nødvendigt og ikke forkælende at tage sig af sig selv.

HVAD der virker som selvforkælelse og giver DIG ekstra energi og kræfter i hverdagen er det kun dig der kan svare på, men det behøver ikke være et SPA-ophold på Vejlefjord eller en forlænget weekend i Malaga.

Det kan “bare” være:

  • 5. minutter alene på badeværelset uden ungerne.
  • Følelsen af at hoppe under dynen med nyrenset ren hud smurt ind i lækker natcreme.
  • En gåtur med veninderne
  • Et fodbad – efterfulgt af fodcreme og neglelak i yndlingsfarven
  • En lækker velsmurt sund sandwich til frokost
  • Fyld selv ind med det du kan mærke er godt for dig

Men jeg ku godt tænke mig du tog dig tid til at tænke over hvor du bedst og “dejligst” henter din energi til alt det hverdagen kræver af dig.
Prioriter DET – prioriter DIG.

Jeg har ofte travle kvinder på min briks der ikke kan forstå de ikke er “ovre bumsealderen” da de p.g.a. travlhed/stresset hverdag ofte oplever de slå ud med bumser.
Men huden sladre desværre “big time” om hvordan vi har det, og som jeg plejer at sige til dem: man kan ikke creme sig ud af sit liv….

Heldigvis kan man creme sig ud af uren hud og bumser, med den rigtige hudpleje gerne i kombination med professionelle behandlinger på hudplejeklinikken.

Find kalenderen frem – og sæt selvforkælelse på programmet.

På skønt gensyn

Gitte

For mig personligt er det selvforkælelse / egenomsorg når jeg er inde i en god rytme med sund kost f.eks. mine morgen greenie
Sammen med en skøn kom Pukka te er Rosa kvarts Faceroller og Gua Shua fra A Pure Mind fantastiske til afslapning og afspænding

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Please reload

Vent venligst...