Guinot Crown Awards – en dag i skønhedens tegn

En dag i skønhedens tegn med forkælelse og læring.
Tirsdag var en LANG, men helt igennem skøn dag. Jeg var nemlig inviteret til Guinot Crown Award dag ” et sted i danmark”.

Da invitationen fra Guinot Danmark kom var eneste info:
Afhentning Musikhuset Århus kl. 10.00 og hjemkomst samme sted kl. 22.00.  

Som jer, der følger med her, ved, er jeg (synes jeg selv) godt gift med Mogens. Han var så sød at tilbyde kørsel til og fra Århus, da han ved lang dag med kørsel, mange mennsker, støj m.v. er en “udfordring” for min piskesmældsramte krop.

Udenfor Musikhuset mødtes jeg med en kær supersej kollega Dorit
(72år), jeg har kendt hende siden 2006 hvor jeg tog Guinot ind på min klinik, men Dorit har faktisk behandlet i Guinot siden det kom til Danmark i 1996.

Da taxaen kom gik det op for os at vi var de eneste 2 fra Nordjylland der skulle deltage fra vores område – og da vi satte os ind fik vi destinationen at vide: Signaturhotel Nyborg Strand. VILDT!!! 2 timers kørsel i taxa (på Guinot Danmarks regning).

Ved ankomst var der kram til kolleger, kaffe/the, grøntsags snack og nødder.
Så var det ellers “lige på og hårdt” Celine international Guinot træner introducerede os til den nye Guinot special ansigtsbehandling: Summum LIFT, en opstrammende behandling der behandler både ansigt, hals OG decolleté.

Efter gennemgang af ingredienser/virkestoffer og selve ansigtsbehandlingen var det fede at vi ALLESAMMEN skulle lave behandlingen på os selv.
Der var dækket op på alle pladser med spejl, vandskål og produkter til Summum LIFT behandligen.

Der var dækket op til Lift Summum ansigtsbehandling til Guinot Crown Award

Behandlingen blev lavet “i takt” under nøje instruktion af Celine, der endda havde udtænkt hvordan vi bedst kunne massere os selv under behandlingen, da massage/stimulering af vævet er en vigtig del af behandlingen.

Kønne var vi ikke (det blev vi), men sjovt og skønt var det.

Behandlingen virker både opstrammene og forfinende på huden, den giver øget volumen og glød samtidig med den mindsker mørke pletter.
Behandlingen er fra decolleté og op, og som i kan se på nederste billede kommer blodet til at rulle af den stimulerende massage så huden bliver lidt rød under behandlingen, det forsvinder dog hurtigt.

Efter LIFT Summum behandlingen var der tid til at fixe makeuppen ved den store makeup stander firmaet havde medbragt til formålet, så fulgte en dejlig frokost inden den igen stod på undervisning.

3 modeller fik lov at ligge med udsigt til Storebælt og få en Hydraderm Lift behandling

Nu gjaldt det Hydraderm LIFT der er en microcurrent opstrammende ansigtsbehandling, der ved hjælp af en microstrøm stimulerer/sammentrækker ansigtets muskler.

Jeg tilbyder den i forvejen på klinikken men flere af mine kolleger kendte ikke til behandlings protokol og de resultater behandlingen giver.
3 (yngre) kolleger meldte sig frivilligt som modeller og skulle have lavet behandling i den ene halvdel af ansigtet.

Resultatet af LIFT behandlingen var forbavensende (selv for Celine) da der var markant synligt forskel også selv om mine kolleger som sagt er yngre og egentligt ikke er en klassisk kunde til behandlingen.

Så var der igen forkælelses pause med kaffe/the, kage, nødder og frugt/grønt mens julegave tilbud fra Guinot blev stillet op.

Efter gennemgang og ordreafgivelse blev vi budt på en lækker lækker 2 retters middag hvorunder Guinot Crown Award 2019 prisen blev uddelt.
Den gik fortjent til Laila fra Rørholm SkinCare der har skabt et lækkert Guinot univers på hendes klinik i Vejle

Kl. 20 blev vi igen afhentet af taxaen, dog med en anden chauffør, der troede Dorit og jeg var 2 rige kvinder der havde taget en taxa fra Århus til Nyborg for wellness – det fik vi et godt grin ud af.

Klokken endte med at blive 23 inden jeg var hjemme igen efter en laaaaang dejlig dag. Jeg glæder mig til at tilbyde mine kunder LIFT SUMMUM behandlingen på klinikken, for hold nu op min hud både føles og ser godt ud.

På skønt gensyn

Gitte

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Please reload

Vent venligst...