pHformula kursus i Barcelona del. 1 – Præsentation af MELA serum

NYHED fra pHformula MELA Concentrated Corrective Serum 
På pHformula Akademiet i Barcelona fik vi præsenteret kommende nyheder både til klinikbrug og hjemmepleje – en af nyhederne er det længe ventede MELA serum der er fyldt med virkestoffer der har dokumentationen i orden.

Tror det har været ventetiden værd,  for det nye MELA serum fra pHformula viser sig (selvfølgelig) at være multifunktionel.

For godt nok er MELA serum udviklet og målrettet på at behandle og mindske pigmentpletter/hyperpigmentering hvilket det gør med de bedst tænkelige ingredienser som f.eks. Butylresorcinol, der oprenser cellerne og udskiller affaldstoffer og mindsker pigmentforandringer og Tetrapeptide-3D der beskytter mod inflammation, dannelse af pigment og giver en mere ensartet hudtone.

Det holder din hud gennemfugtet med masser af Hylauronsyre der booster fugten i huden og holder den der, samtidig styrkes hudens barierer, mindsker tørhedslinjer og fine rynker.

Det giver en stærkere og mere modstandsdygtig hud, der står stærkere overfor ældning p.g.a. udfra kommende faktorer, det vi i fagsproget kalder photoældning.

Og sidst men ikke mindst, det er superdrøjt i brug. Det har en vandig konsistens der gør det ikke “fylder” så meget på huden. Bruger du et mere cremet serum kan det være svært at få det til at fungere med først serum så creme og til sidst foundation. Det bliver ikke et problem med Mela Corrected Corrective Serum.

Hvis du målrettet vil arbejde på at mindske (og forebygge nye) pigmentpletter der det MELA du skal kaste dine penge efter. Du vil typisk kunne se en begynde forandring efter 4 uger, men forvent at der går 8 uger inden pigmentpletterne begynder at virke blegnet, så husk at tage selfies så du kan følge med i forløbet.

Selv har jeg opnået gode resultater med pHformula MELA Recovery i kombination med HYDRA serum, har kunder der har kombineret med Vita C serum da det booster kollagendannelsen i huden.

Der er forskellige kombinations muligheder når det gælder hjemmepleje målrettet pigmentpletter, hvilken der passer dig bedst kommer an på din hudtype, hudens tilstand og hvor store/mange pigmentpletter du har.

Jeg tilbyder gratis hudanalyse og vejledning i hjemmepleje program på min klinik, det ved jeg mange af mine kolleger også gør, så bor du ikke i nærheden af Mariager/ Randers findes der helt sikkert også en dygtig kompetent hudterapeut nær dig.

På skønt gensyn

Gitte

Solbeskyttelse er vigtig hele året når det gælder forebyggelse af pigmentpletter. Så Spf i din foundation er en god idé
International pHformula underviser/træner Susanne Porras – en virkelig sej underviser

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Please reload

Vent venligst...