Nu også med certifikat til Skin Pen

Nu kan jeg kalde mig certificeret Skin Pen behandler.
Jeg er altid på jagt efter behandlinger der kan give mine kunder på hudplejeklinikken de bedste resultater. Efter jeg så hvilke resultater mine kolleger har med Skin Pen ansigtsbehandlinger ku’ jeg ikke vente med at komme igang med at uddanne mig.

Er du også vild med de små nåle ruller (Mesodevice, dermaroller m.v.) som jeg tidligere har skrevet et blogindlægom, så bliver du endnu vildere med Skin Pen behandlingen der er endnu mere effektiv.

Skin Pen gør i princippet det samme som en manuel nålerulle, men da Skin Pennen er elektrisk arbejder den hurtigere, mere effektivt og kan lave mange flere af de små mikroskopiske huller i huden vi så godt kan lide. Huller der sætter en fantastisk proces igang i huden. Og helt enkelt – så er flere huller lig med bedre resultat.

Skin Pen er avanceret nåleteknologi der arbejder hurtigt op og ned i huden med vertikale bevægelser. De små nålehuller vil huden opfatte som et “angreb” og den forsvarer sig ved at danne nyt kollagen og sætte gang i hudfornyelsen.

Under min konsultation med min kunde finder vi sammen frem til hvad det præcist er hun/han gerne vil have vi arbejder på i huden, det kan være ar, pigmentpletter eller rynker – men det kan også “bare” være indslusning af fugt/vitaminer i huden.

Maskinen påsættes et sterilt engangs “nålehoved” med f.eks. 9,12, eller 36 tynde micronåle, alt efter hvilket problem jeg skal arbejde med i min kundes hud, nålelængden justeres efter kundens hudtype og igen efter den hudproblematik der arbejdes på.

For mig er hygiejnen ekstrem vigtig, så jeg er ret begejstret for den garanti min leverandør yder på at alle nålehoveder ikke bare er sterile men også “gasset” og garanteret fri for evt. overførte sygdomme fra det personale der pakker dem.
De bliver simpelthen gasset/steriliseret efter de er pakket i den lukkede emballage.

Længden på nålene justeres mellem 0,2mm og 0,75mm og ja selvfølgelig kan behandlingen mærkes, men efter min egen personlige mening gør den ikke ondt.
Arbejder man dybt i huden dvs. over 0,75mm lokalbedøves huden først med en bedøvelsescreme ellers er det ikke nødvendig. Er man nervøs fordi man måske er lidt ømskindet så kan man snuppe et par parmol/panodil inden sin behandling.
Det MÅ ikke være et ibuprofen-præperat da det bekæmper inflammation, som netop er det der skabes i vævet for at få den ønskede fornyende effekt i huden.

En behandling startes med analyse/konsultation hvor min kundes ønsker og forventning til behandlingen afstemmens, vi snakker om behandlingforløb, antal behandlinger og ikke mindst HJEMMEPLEJE PROGRAM – for lets face it: hjemmepleje forlænger behandlingen og forbedre resultatet i huden så den er et must.
Huden renses og desinficeres efterfølgende, den udvalgte behandlingsserum fordeles på huden hvor efter selve nålebehandlingen går i gang, den tager 10-15 minutter, efter nålebehandlingen er huden rød og føles varm så den efterfølgende specialmaske vil føles velkommen på huden. Behandlingen afsluttes med dagcreme.

Efter en Skin Pen behandling vil huden måske være rød og varm præcis som hvis du har fået lidt for meget sol, igen – her er hjemmeplejen supervigtig.

Som tidligere nævnt har jeg set billeder hos mine kolleger der viser super flotte, meget synlige forbedringer/resultater ved behandling af dybe rynker, pigmentpletter/solskader, acnear og strækmærker.
Jeg glæder mig til at give mine kunder nogle af de resultater og har allerede lavet aftaler med kunder der er villige til at ligge ansigt til.

Behandlingen kan bookes onlinepå hudplejeklinikken, du skal som udgangspunkt regne med minimum  3-4 behandlinger med ca. 6 ugers mellemrum, første gang sætter jeg ekstra tid af til konsultationen.

På skønt gensyn

Gitte

Behandling af acne ar med Skin Pen
Rynkebehandling med Skin Pen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Please reload

Vent venligst...