Pestle & Mortar et nyt skønt bekendtskab

Et nyt skønt bekendskab på hylderne.
PESTLE & MORTAR, et forholdsvis nyt hudplejebrand som jeg har haft et godt øje til. For nogen tid siden, købte jeg deres prisbelønnede serum Pure Hyaluronic Serum for at afprøve det på egen hud – lad mig sige med det samme: jeg blev ikke skuffet.

Når jeg udvælger brands/produkter til salg Det Skønne Hjørne er jeg ret bevidst om at jeg skal syntes mine kunder får valuta for pengene, det får de helt sikkert med Pestle & Mortar

Jeg havde nogen tid været “lidt” varm på de fine produkter fra Pestle & Mortarsom jeg havde stiftet bekendtskab med på de sociale medier.
Specielt deres Pure Hyaloronic Serum havde jeg læst rigtig meget godt om. Så jeg besluttede mig for at teste det af “in real life” .
Jeg blev ikke skuffet, der er fuld valuta for pengene.

Pure Hyaluronic Serumer som navnet antyder et fugtserum, faktisk har det et indhold på 80% hyaluronsyre som jo i forvejen findes i vores hud.
Hyaluronsyre har evnen til både at fugte OG binde/holde på fugten i huden.
Det har en lækker “plumping effekt” på huden og mindsker fine tørhedslinjer
– jeg plejer at sige det virker på samme måde som når du lægger rosiner i blød.
Resultatet er en gennemfugtet hud, med volumen, glød og færre fine rynker..

Fordi jeg havde så positiv oplevelse af min egen lille test og fordi serien er forholdsvis lille (og fordi det er produkter med dokumentationen i orden) var jeg ikke i tvivl om at Pestle & Mortar skulle på hylderne i butikken/webshoppen.

I serien er der udover Pure Hyaluronic Serum et überlækkert dobbeltrense system Eraseog Renewder komplimentere og forstærker hinanden, en Balanceansigtsmist, Hydratefugtighedscreme og en SuperstarRetinoid natolie.

Mette fra den danske distributør var omkring og gav mig en gennemgang af produkter og virkestoffer/ingredienser, og igen – dokumentationen er i orden.

Sonia Deasy er kvinden bag Pestle & Mortar. Hun har valgt at producere en vegansk  simpel hudplejeserie ud fra et princip om at ville udvikle en enkel hudplejerutine der virker – som i virkelig virker baseret på veldokumenterede ingredienser.

I foråret 2019 lanceres der en ansigtspeeling og ansigtsmaske som jeg allerede glæder mig til.

På skønt gensyn

Gitte

Erase rense balm fra Pestle & Mortar giver den lækreste cremede “renseoplevelse”
Renew Gel Cleanser forstærker effekten af Erase alm

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Please reload

Vent venligst...