Hverdagswellness til kroppen

Hverdagswellness til kroppen.

I en travl hverdag er det vigtigt af huske de “små ting” der giver dig det lille ekstra der giver dig overskud til at deale med det dagen bringer. For mig er det hverdagswellness der giver “det lille ekstra”..

Så for mig er en dag der starter med ekstra god tid på badeværelse – en ekstra god dag.

Nyder virkelig de dage hvor der er tid til kropspeeling efterfulgt af indsmøring i plejende bodylotion.  Og JA, jeg springer også nogle gange over hvor gærdet er lavest, når tiden er knap, og hopper i tøjet uden at være smurt ind. Netop derfor er det ekstra fedt når tiden er til både kropspeeling og indsmøring.

FILORGA er kommet med 2 nye kropsprodukter som jeg har prøvet af.

Først en cremet body peeling SCRUB & PEEL der både eksfolierer og nære huden.
Den fordeles/indsmøres på tør hud eller let fugtig hud, masser let.
Jeg kunne med det samme mærke den plejende effekt på huden mens jeg masserede, cremen ændrede tekstur og huden blev skinnende af plejen.
Efter jeg havde masseret SCRUB & PEELind på hele kroppen hoppede jeg under bruseren, peelingen blev mælket og hvid når der blev tilført vand, og jeg ku’ virkelig mærke at huden nu var fri for tørre døde hudceller.Efter badet var det en udsøgt fornøjelse at smøre min (allerede bløde) krop ind i den lækre fede bodycreme NUTRI MODELING.
Ja det er en fed creme – men den fedter ikke huden, jeg syntes den trænger hurtig ind så man kan komme i tøjet.Cremen har flere gode virkestoffer der giver forskellige fordele for huden:
Collagen og polysaccharider har en tonene og oppstrammende effekt.
Koffein og planteekstrakter “angriber” og mindsker cellulite og “buler”
Planteolier giver dig blød glat hud

Effekten af Nutri Modeling cremen kan du faktisk mærke efter første indsmøring, men gør dig selv den tjeneste at fortsætte med daglig indsmøring (hvis tiden tillader det) og mærk hvordan din hud dag for dag bliver mere og mere lækker blød og tonet.

På skønt gensyn

Gitte

Scrub & Peel bodyscrub og Nutri Modeling body creme fra FILORGA
Den lækre velduftende Nutri Modeling creme opstrammer og plejer huden og mindsker cellulite.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Please reload

Vent venligst...