Sådan går mit arbejdsliv op i virkeligheden

Sådan får jeg mit arbejdsliv til at gå op.
Ofte når jeg har frilørdag, er ude at handle eller lign. bliver jeg stoppet af en kunde med ordene: Nåe ja, du har fri – jeg kan aldrig finde ud af hvornår du har åbent.
Ved godt det ikke er sådan ment, og jeg måske er “nærtagende” men i mine øre lyder det som om hun siger: “du er der aldrig” og sådan ser virkeligheden bestemt ikke ud fra min side. Men ja, åbningstiden i selve butikken er da begrænset.

Virkeligheden er at jeg fast har fri 2 lørdage og 4 søndage om måneden (forudsat der ikke er kurser eller messer jeg skal deltage i i weekenden).

Og ved i hvad?
Virkeligheden er klog, og hvis jeg er klog “hører jeg efter virkeligheden”

Virkeligheden har (desværre) vist at der ikke er økonomi til en fuldtidsansat der kan passe butikken alle dage mens jeg arbejder på klinikken.

Heldigvis har jeg Hannah der de sidste snart 4 år har hjulpet mig med at passe butikken, det gør hun godt – som i rigtig godt, og mine kunder roser hende.
Det er dejligt hun har haft lyst at fortsætte hos mig, selvom jeg ikke kan tilbyde hende så mange timer.
For virkeligheden har også vist at mine kunder helst vil ekspederes af mig og kan det ikke lade sig gøre kender de nu Hannah så godt at de er tilfredse med hendes hjælp (så jeg håber hun hænger på)

Har tidligere haft en sød dygtig kosmetolog ansat – virkeligheden var bare den hun hun ikke kunne “tjene sin egen løn” I fordi hun ikke var dygtig eller vellidt – min klinik ligger simpelthen i et område hvor kundeunderlaget ikke er særlig stort – et kundeunderlag jeg deler med en anden vellidt kollega i byen.

For snart 10 år siden åbnede jeg min webshopmed skønhedsprodukter, fordi virkeligheden viste at en supplerende indtægt til butikken og klinikken ville være en god idé og forbrugerne i stigende grad var begyndt at handle på nettet.
På de små 10 år der er gået siden jeg åbnede webshoppen har tendensen kun være stigende og jeg arbejder p.t. på “facelift” nummer 4 siden www.detskønnehjørne.dkåbnede.
Heldigvis har jeg gode it-kundskaber og kan lave en masse selv og det jeg ikke selv kan har jeg udliciteret til min dygtige grafiker Helle der har www.qe-grafik.com.

Webshoppen betyder ekstra indtjening, ja – men også ekstra arbejde, heldigvis er også Hannah ferm ved tasterne og kan lægge varer ind på webshoppen, og Alma er sød til at hjælpe med pakning og aflevering af pakker til forsendelse.

Det samme er min mand Mogens – uden ham vil det i virkeligheden slet ikke gå, for selvom han også er selvstændig er han altid klar til at hjælpe mig når jeg har brug for det. Uanset om det gælder maling af klinikken, kørsel med affald eller endda passe butikken hvis jeg har brug for det.

Jeg bliver ofte spurgt om ikke det er dejligt at være selvstændig “for så bestemmer du jo selv” men virkeligheden er jo at der er en mængde arbejde der SKAL laves, så jeg har mange kasketter på, jeg er:

.  Behandler/hudterapeut
.  Sælger/butiksassistent
.  Bogholder/kontorassistent
.  Blogger/skrive indlæg
.  Indkøber
.  Dekoratør
.  Web ansvarlig
.  SoMe ansvarlig
.  Rengøringsassistent
.  Markedsføringsansvarlig

Så i virkeligheden arbejder jeg noget (læs: rigtig meget mere) end åbningstiderne på døren til butikken antyder.

Butikkens åbningstider er:
Torsdage og fredage fra kl. 11.00 – 17.00
1. og sidste lørdag i måneden fra kr. 10.00 – 13.00

Hudplejeklinikkens åbningstider:
Online booking på klinikken i Mariager er åbent:
Tirsdage mellem kl. 9.00 – 17.00 (senere efter aftale)
Onsdage fra kl. 10.00 – 18.00 (senere efter aftale)
Torsdage og fredage fra 8.30 – 10.45
(derefter går jeg i butikken frem til kl. 17.00)

Derudover behandler jeg efter aftale på hudplejeklinikken hele dagen
Mandage (nogle dage på en klinik jeg låner i Randers).

Dertil skal så lægges alle de andre arbejdsopgaver jeg har
Så i virkeligheden arbejder jeg rigtig rigtig meget, noget min familie kan nikke genkendende til. For som Alma siger: mor du holder jo aldrig rigtig fri eller ferie. Du har altid din computer med og svarer mails, sms fra kunder, laver opslag på Facebook/Instagram m.v.
Og det har hun ret i, dog har jeg de sidste år lukket for at der kan lægges telefonbeskeder når jeg er på ferie lige som jeg jeg har lavet autosvar på min mail.

Så ja, BUTIKKEN har begrænsede åbningstider, det har JEG ikke.
Men i virkeligheden er jeg heldig – jeg laver nemlig det jeg aller helst vil 

På skønt gensyn

Gitte

P.s. Passer butikkens åbningstider ikke ind i DINvirkelighed, så har du ALTID mulighed for at bestille dine hudplejeprodukter i webshoppen – den har åbent 24/7

Beauty Shopping i butikken Det Skønne Hjørne, Mariager
Behandlinger på hudplejeklinikken Det Skønne Hjørne, Mariager

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Please reload

Vent venligst...