Tør og skællet hovedbund? Her er min mands anbefaling

Skæl der “drysser” på kraven og hovedbund der klør?

Hverken særligt rart eller kønt. Jeg er heldig det ikke er mit problem, men det er indimellem min mands. Han har prøvet flere forskellige typer specialshampo og hovedbunds “eliksir” Ved et tilfælde har han fundet en hurtigvirkende god løsning på problemet.

Det danske økologisk baserede hudplejemærke NATURFARM har sendt mig nogle af deres hudpleje- og hårprodukter i gave. Hårprodukterne er gået videre til Mogens, noget han er blevet rigtigt glad for.

Mogens’ hovedbundsproblemer bliver typisk forværret når han har “for travlt” (læs: stresser) så pakken fra NATURFARM kom på et godt tidspunkt.
Han får røde plamager i hovedbunden, små sår/pustler og skæl der ofte ender med at drysse lidt ned på trøjen i nakken – noget han bestemt ikke er tilfreds med.
Han har ikke så meget hår som han har haft, så derfor holder han det kort.
En god løsning der dog også gør at rødmen m.v. er synlige, ØV…

Der kom 2 hårprodukter fra NATURFARM, nemlig Olinol Shampoo og Olinol Hårserum. Shampooen har en frisk mint-agtig duft, helt anderledes end de mere medicinsk duftende shampooer han før har prøvet.

Shampooen indeholder ingredienser som jeg gennem min uddannelse har lært er antiseptiske og lindrende, det er bl.a. piletræ og mannuka. Frugtenzymer fra bl.a. citron løsner skællene fra hovedbunden (præcis som en biologisk enzym/frugtsyrepeeling til ansigtet). Aminosyrer, kiratiner og hexuronsyre får hovedbunden tilbage i balance, og  kamille, citronmelisse, mistelten, fennikel og røllike beskytter og styrker både den og håret.
Allerede efter kun 3 hårvaske syntes Mogens han kunne både se og mærke en klar forbedring – og jeg måtte give ham ret, der var ikke meget tilbage at se.

Han har kombineret shampooen med Olinol Hårserum, som masseres ind i hår/hovedbund. Traditionelt kendte urter/ingredienser som ingefær, ølgær, brændenælde, kamille, citronmelisse, mistelten, fennikel og røllike modvirker kløende hovedbundsproblemer og skæl.

Han har brugt det om aftenen inden sengetid. Til forskel fra andet han har prøvet fedter Olinol serummet overhovedet ikke, det trænger hurtigt ind så håndklæde på hovedpuden ikke er nødvendigt. Faktisk ser hans hår ikke engang fedtet ud når han vågner….

Produkterne er sendt som en gave til mig fra NATURFARM
jeg har skrevet indlægget – men de gode erfaringer og anbefalinger er Mogens’
Så jeg er forpligtiget til at skrive “reklame”

På skønt gensyn

Gitte

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Please reload

Vent venligst...