En perfekt afslutning på dagen ?

En helt perfekt afslutning på dagen
De sidste dage har været (dejlige) travle dage, og når min krop samtidig “driller” er det bare ekstra skønt at forkæle sig selv og sin hud inden jeg hopper under dynen.

Tirsdag aften deltog jeg i eventen “Inspirationsaften” hvor der var samlet 155 dejlige kvinder til en aften i modens og makeuppens tegn.
Det blev “lidt” sent og da jeg i går onsdag havde en tidlig morgenkunde inden jeg susende af sted til kursus dag, var jeg ærligtalt lidt “brugt” da jeg i går sent eftermiddag landede hjemme på matriklen.

Alma det søde væsen stod for aftensmaden, så jeg kunne sidde med benene oppe i sofaen med varmepuden på min ømme dårlige ryg og Mac’en i skødet.
Der var mails der skulle besvares og (heldigvis) webshop ordre der skulle printes og gøres klar til pakning.

Efter aftensmaden skiftede jeg til mere afslappet tøj, huden blev renset i EraseCleansing Balm fra PESTLE & MORTAR.
Hvis du følger med her på bloggen og IG/Facebook ved du jeg varmt anbefaler EXFO Cleanse fra pHformula .
Jeg har tidligere skrevet at det er et rent kinderægaf et renseprodukt – og JA jeg er stadig fan, og det er som regel den jeg renser min hud med.

MEN Erase kan noget for mig som EXFO Cleanse ikke kan – den kan trække dagens stress ud af min krop.
Den lækre rensebalm smelter fantastisk på huden og den skønne milde duft af citrus og lavendel olie giver ro i krop og sind.
Personligt syntes jeg det er fantastisk, og har ærligt ikke oplevet den effekt på mig med nogen andre renseprodukter.

Jeg tager en lille mængde rensebalm, masserer den let mellem håndfladerne og stryger/masserer derefter ansigtet i den med rolige bevægelser – SKØNT.
Erase fjernes nemt med en vaskeklud opvredet i varmt vand eller du kan bruge den musselinklud Pestle & Mortar har lavet til formålet, men en vaskeklud fungere for mig.

Efter den skønne afrensning af huden fordelte jeg en lidt generøs mængde af den nye NCEF Night Mask fra FILORGA. Den lyserøde silkebløde maske trænger hurtigt ind i huden og er beregnet til at du kan bruge den i stedet for din normale natcreme et par gange om ugen, smører du på lige inden du hopper under dynen bruger du samme mængde som du ville bruge af din gode natcreme.
NCEF indeholder en cocktail af hyaluron, vitaminer, aminosyrer og mineraler og huden elsker det.

De nye ansigtsmasker der kan bruges om natten er en nem måde af få lidt ekstra power i huden på. pHformula har i øvrigt lavet en C-vitamin overnight maske der også er værd at prøve hvis du går efter GLØD.

En perfekt afslutning på dagen, der kun blev mere perfekt af at Alma havde lavet vandmelon til os til dessert.

På skønt gensyn

Gitte

Erase rensebalm – velduftende på den diskrete lækre måde
Lad NCEF masken gøre underværker for din hud mens du sover

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *