Caviar ansigtspleje fra Naturfarm

Caviar ansigtspleje fra Naturfarm
Jeg er blevet spurgt af Danske Naturfarm om jeg kunne have lyst at prøve/teste nogle af deres naturlige økologiske ansigtsprodukter. OHH Year selvfølgelig vil jeg gerne det. 

Naturfarm er en (rigtig) gammel DANSK familieejet virksomhed.
Som jeg indrømmet, faktisk ikke kendte noget til i forvejen
– men de har faktisk mere end 40års erfaring i at producere hud, krops, og hårprodukter.

Jeg har selv fået lov til at have indflydelse på hvilke produkter jeg gerne ville prøve, ret fedt (og professionelt) da det er så meget bedre at få lov at prøve produkter der rent faktisk passer til min hud og dens behov.

Pakken indholdt både produkter til min hud og min mands hår/hovedbund, hans erfaring med og begejstring for dem kan du læse her.

Til min 52årige hud var der Caviar antiage day cream, night cream, face serum og eye serum. Valgt ud fra seriens genopbyggende og plejende egenskaber.
Og NEJ produkterne dufter ikke af kaviar/fisk ☺︎

Både Caviar Face Serum og Eye Serum kommer i pipetteflasker, der gør det nemt at fordele de få dråber huden har brug for.
Begge sera optages forholdsvis hurtigt af huden, men pas på ikke at overdosere det er drøje dråber.
Et lille tip, brug også Caviar Eye Serum omkring læberne og som opfrisker ovenpå makeup i løbet af dagen.

Caviar Day og Night Cream kommer begge i fine krukker, har en dejlig blød konsistens og mild duft. Der er lagt vægt på fugtmætning og beskyttelse mod frie radikaler – noget der er vigtigt for hud i alle aldre faktisk. I dagcremen hjælper silkeprotein til at få en ensartet fast blød hud. I natcreme er fokus lagt på genopbygning og hudforyngelse, her er kaviar en vigtig hovedingrediens.

Serien er baseret på naturlige ingredienser,  klogt sammensat så de både har plejende, opstrammende og stimulerende virkning på huden. Bl.a. ved brug af ingredienser som hvedefrø, kaviar og Hawaiiansk ingefær

Naturfarmhar valgt helt at undlade vand i de fleste af produkterne og bruger i stedet økologisk Aloe Vera hvilket jo bare er et ekstra plus på fugtkontoen.
Igen noget alle hudtyper uanset alder har brug for.

Alt i alt har Caviarserien og Naturfarm været et positivt nyt bekendtskab.

På skønt gensyn

Gitte

Produkterne er sendt til mig som en gave, så jeg er forpligtiget til at skrive “reklame”  – men jer der kender mig ved, jeg kun skriver, hvad jeg mener.

Caviar Anti-age face og eye serumCaviar Anti-age Day og Night Cream

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *