Festival Essentials

Af gæsteblogger: Hannah Gertz

Smukfest ligger lige om hjørnet og jeg glæder mig! MEN… Selvom Smukfest først og fremmest handler om at nyde den gode stemning og musik, er det også vigtigt at passe på sig selv – og ikke mindst sin hud!

Til dagligt går jeg meget op i at passe på min hud – en arbejdsskade, om du vil (arbejder jo hos Det Skønne Hjørne)
Så når det kommer til hudpleje, går jeg ikke på kompromis, selvom jeg skal på festival! Derfor er jeg super glad for, at mine yndlingsprodukter også findes i rejsestørrelser, så de er lettere at have med i toilettasken. Og selve toilettasken er altså også et musthave.

Bevares, man kan godt smide det hele i en frysepose, men det er der altså ikke meget charme over – heller ikke, hvis man vil være bæredygtig. I stedet for at tage en frysepose med, der bliver smidt ud efter festivalen, har jeg valgt at tage en lille toilettaske fra Aspegren med, der ovenikøbet kan vaskes af med en klud, når jeg engang er hjemme igen og ikke befinder mig i en kæmpe sandkasse længere, så den kan bruges igen og igen.

Hvad skal der så i toilettasken?
Solcreme, solcreme, solcreme. Jeg kan ikke sige det nok. På det område har Gitte virkelig formået at banke noget fornuft i hovedet på mig. Solcreme beskytter mod solens stråler – så chancen for at få rynker, pigmentfejl og i værste tilfælde hudkræft, bliver væsentligt mindsket ved blot at bruge solcreme . For at undgå de såkaldte “Mallorca bumser”, som man kan få af nogle solcremer, har jeg valgt at tage pHformula’s U.V protect creme med SPF30+ UVA+UVB i, hvilket er super vigtigt, da SPF15 altså bare ikke er nok, når man er udenfor dagen (og natten) lang. Det er et produkt, der helt sikkert også skal med i tasken, når jeg skal ind på festivalspladsen, da det er vigtigt at påføre solcreme mere end én gang i løbet af en solrig dag – som der forhåbenligt kommer mange af til Smukfest.

Udover solcreme tager jeg også en læbepomade med i tasken, da tørre læber altså bare ikke er fedt at have uden en læbepomade i nærheden. Der er jeg helt vild med Make up Factory’s Lip-up Super Repair Balm. Ikke nok med, at den har en skøn indpakning og duft, så giver den også god pleje til læberne samtidig med, at den giver et lidt glossy look – uden at klistre.

Solcreme og læbepomade, der skal med i både toilet og “hånd”tasken, så jeg kan passe på både læber og hud.

Derudover er det også super vigtigt at rense sit ansigt, når man render rundt i støv og andet skidt en hel uge i træk. Derfor tager jeg min trofaste E.X.F.O cleanse fra pHformula med i rejsestørrelse til om aftenen, da det er nemmere end at tage min alm. størrelse med – og så gør det ikke ligeså ondt at miste den. Til at fugte huden bagefter bruger jeg REN Skincare’s Evercalm Global Day Cream, der er en creme, som kan bruges af alle – og selvom, der står “Day Cream”, kan den også bruges som natcreme.

Jeg er B-menneske med stor B, så derfor vil jeg gerne have, at det er lidt lettere at rense ansigt om morgenen. Derfor tager jeg en rensevand fra Bio Beauté med – også i rejsestørrelse – da man blot skal bruge en vatrundel sammen med den. Efter det påfører jeg solcremen fra pHformula, da den også kan fungere som dagcreme.

Rejsestørrelserne gør bare, at det er lettere og billigere at kunne passe på sin hud, selvom man har det sjovt. På den måde er jeg ikke nød til at gå på kompromis!

God sommer,

Hannah

Toilettaske og produkter i rejsestørrelser, der gør det mulig at passe på huden til festival.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *